Fjern DRM beskyttelsen fra musik og film og konverter til…

Privatlivspolitik

Om Bitdefender-Antivirus.dk

Bitdefender-Antivirus.dk er en kommerciel hjemmeside, der forhandler en række softwareprodukter i Bitdefender serien af software indenfor computer- og IT-sikkerhed.

Ejeroplysninger

Dette website udbydes af: Rush Media ApS
Brummers Plads 35 1TH
5000 Odense C.
kontakt@bitdefender-antivirus.dk

Beskyttelse af data

Bitdefender-Antivirus.dk respekterer brugernes privatliv og behandler persondata i overensstemmelse med Persondataloven. Rush Media ApS, den juridiske entitet bag Bitdefender-Antivirus.dk, overholder persondatalovens regler om behandling af personlige data. Den måde, vi behandler personlige data på, er blevet meddelt Datatilsynet.

Personlige data og formål med databehandling

Bitdefender-Antivirus.dk indsamler kun personhenførbare data, brugeren selv frivilligt har afgivet.

Bitdefender-Antivirus.dk logger data om IP-adresser (ikke-personhenførbare). Oplysningerne slettes ikke og bruges udelukkende internt til statistik. Oplysningerne er standardstatistikker fra webserveren Internet Information Server såsom IP-adresse, antallet af sendte og modtagne bytes, Host, Cookie og henvisning.

På Bitdefender-Antivirus.dk anvender vi services fra Google til at forbedre brugernes oplevelse og internt til statistik. Det drejer sig om følgende Google services: Google Analytics, Google Webmaster og Google AdWords.

Databehandling af tredjepart

Ved download eller køb af softwareprodukterne på Bitdefender-Antivirus.dk accepterer du, at dine personlige data kan blive overført og lagret af tredjepart-specialister hyret af Bitdefender-Antivirus.dk for at behandle dine data på vore vegne (dvs. som databehandlere) og medvirke til at levere de services, du måtte have forespurgt. Det drejer sig om NETS og den danske virksomhed e-Pay.dk som sørger for selve indløsningen af din betaling. Alt data krypteres og kun de relevante aktører har adgang til denne data.

I alle tilfælde vil Bitdefender-Antivirus.dk sikre, at der tages passende skridt til at beskytte dine personlige data. Disse tredjeparts-leverandører vil være forpligtet af Bitdefender-Antivirus.dk til at sikre dine datas konfidentialitet og til at træffe passende tekniske og organisatoriske forholdsregler til at beskytte dine data mod tab og mod enhver form for ulovlig behandling.

Cookies

Bitdefender-Antivirus.dk anvender cookies i henhold til ovenstående formål. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og de kan ikke indeholde virus.

- Så lang tid opbevares cookies
Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg.

- Sådan sletter du cookies?
Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering

- Sådan undgår jeg cookies?
Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere dem. Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering

- Hvad cookies bruges til på Bitdefender-Antivirus.dk?
Cookies anvendes til at føre statistik over hvor antallet af brugere samt oplysninger om køn, alder, geografi og interesser på vores brugere for at tilpasse indhold og annoncering herefter.

- Om Google Analytics (trafikmåling)
Bitdefender-Antivirus.dk bruger cookies fra Google Analytics til at måltrafikken på websitet.
Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Annoncenetværk

Websitet anvender følgende annoncenetværk:
Google AdWords
Bing Ads
Det er muligt at fravælge, at du indgår i en række annoncenetværk, der deler oplysninger på tværs af forskellige netværk. Du kan finde listen her: http://minecookies.org/fravalg

Brug af personoplysninger

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner.

Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.

Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Personoplysninger gemmes højst i 12 måneder efter brug.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for "sidst opdateret" nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Ovenstående cookiepolitik er baseret på Minecookies.org’s standard cookiepolitik.

Sikkerhed

Bitdefender-Antivirus.dk søger for, at de registrerede data, herunder dine personlige data, behandles med omhu og er beskyttet korrekt i henhold til gældende, anvendte sikkerhedsstandarder.