Fjern DRM beskyttelsen fra musik og film og konverter til…
Sådan beskytter du din PC imod CryptoLocker
Forfatter:

Der findes utallige former for malware, som kan inficere din computer og de skader, som nogle af disse kan påføre din computer, kan kun fjernes ved at geninstallere Microsoft Windows. Alternativt kan du, i første instans, forhindre din computer i at blive inficeret ved at installere et præventivt sikkerhedsprogram så som Bitdefender Anti-CryptoLocker.

Dette program er blevet udviklet specielt til at blokere de angreb og skader, der bliver påført af CryptoLocker som vel bedst kan betegnes som en løsepengeopkrævende malware trussel.

 

 

CryptoLocker er en speciel type af malware som bliver installeret i din computer og begynder at kryptere dine filer i dine lokale harddiskdrev, så vel som netværksdrev og kræver så at du foretager en indbetaling for at de kriminelle bag malwaren vil dekryptere din data igen. Betalingen bliver typisk viderebefordret via en serviceinstans, som er meget vanskelig at spore (så som Bitcoin), så du har ingen chance for at få fat i dine penge igen eller foretage indsigelser via din bank. På den anden side - hvis du ikke ønsker at betale og vælger at eliminere den aktuelle trussel, er du stadigvæk nødt til at løse problemet med de krypterede filer som du reelt set ikke har adgang til længere.

Som tidligere nævnt ville den eneste løsning være at geninstallere din version af Microsoft Windows for at blive af med ChrytoLocker, eftersom din data er krypteret med en kraftig krypteringsalgoritme.

Bitdefender Anti-CryptoLocker kan hjælpe ved at sikre dig, at din computer ikke bliver inficeret ved at blokere for at kryptering af alle typer af filer. Du kan indstille Bitdefender Anti-CryptoLocker til at køre ved opstart af Microsoft Windows, såvel som til at minimere til værktøjslinjen ved opstart, således at den ikke forstyrrer dig i dit daglige arbejde. Du behøver faktisk ikke engang at installere den på din computer, download den ganske enkelt og kør den for at drage fordel af dens beskyttelsesformåen.

Når alt kommer til alt, kan Bitdefender Anti-CryptoLocker være til stor gavn, når det drejer sig om at blokere CryptoLocker, dog er en komplet sikkerhedsløsning stadigvæk påkrævet, således at du er beskyttet mod et bredt spektrum af malware trusler og ikke kun mod denne opkræver af løsepenge.

Download Bitdefender Anti-CryptoLocker