Regular price: 499.0000 DKK 499 In stock! Order now!

VPN - ubegrænsede enheder

Denne VPN-løsning sørger for at kryptere din datatrafik imens du er online og sikrer dig med maksimal anonymitet sammen med dig Bitdefender antivirusprogram.

Denne VPN-løsning kan du installere på et ubegrænset antal enheder i din husstand. For at forstå hvordan en VPN fungerer som kan man sammenligne det med at du opretter en postbox-adresse på internettet - det er derrmed en adresse (rent teknisk en IP-adresse) som ingen kan spore tilbage til dig og din computer.

Så når du klikker ind på en hjemmeside udleveres ikke din rigtige IP-adresse aldrig, men en IP-adresse fra VPN-løsningen.

Den hjemmeside du besøger udleverer og indsamler nu data fra den IP-adresse som VPN-løsningen har anvist og sender dataen videre til dig og din computer - krypteret og sikkert.

Resultatet er, at du og din computer ser ud til at være placeret der hvor den server som VPN-løsningen anvender er placeret - vælger du f.eks. en server i USA, så kan du faktisk tilgå hjemmeside som kun brugere med amerikanske IP-adresser har adgang til. Der gør dig i stand til at se amerikanske serier f.eks. fra Netflix.com eller Hulu.com som normalt ikke er tilgængelig udenfor USA.

En stor sidegevinst er, at hackere ikke kan spore din online aktivitet tilbage til din rigtige IP-adresse og computer. Samtidigt kan statslige institutioner og private firmaer ikke stjæle dine personfølsomme oplysninger og misbruge dem imod dig.

Rent teknisk, så består netværket hos vores VPN-løsning af 840 VPN-servere på 280 forskellige geografiske placering i 190 lande verden over. Du kan selv vælge fra hvilket land du ønsker at din IP-adresse skal tilhøre fra gang til gang. Hvis du er i tvivl om hvilken VPN-løsning du skal vælge, så kan du med fordel besøge VPNeksperten.dk og læse anmeldelser af de bedste VPN-løsninger på markedet.


Specifikationer

- Produkttype: Elektronisk Software Download
- Licensomfang: ubegrænset antal enheder og maks. 5 aktive forbindelser
- Styresystem: Windows, Mac, Android, iOS
- Licensperiode: 12 måneder
- Sprog: Engelsk

Levering direkte til din e-mail
499,00 DKK Inkl. Moms 25%
Antal:
ELLER Sammenlign
Info

Sprog: Engelsk

Producent: Avast

Antal licenser: ubegrænsede enheder

Varighed : 12

Platform: Windows, Mac, iOS, Android