Fjern DRM beskyttelsen fra musik og film og konverter til…
Bitdefender Antivirus til 1 PC / 1 år

Pris: 199 DKK

Bedømmelse:

Bitdefender Antivirus til 1 PC / 1 år

Forfatter:

Køb


Bitdefender har med programmet Bitdefender Antivirus tilført genren for antivirusprogrammer et produkt som på nuværende tidspunkt anses, af uafhængige aktører, for verdens bedste antivirusprogram. Den antivirus-teknologi, også kaldet Bitdefender Photon, som anvendes i programmet er akkrediteret af et utal af uafhængige test-laboratorier som det nærmeste man kommer en ufejlbarlig virusbekæmpelse, både aktivt og proaktivt.

Som antivirusprogram besidder Bitdefender Antivirus en række funktioner og egenskaber:

- Beskyttelse imod virus, spyware og malware. Den tre fællesbetegnelser for de mest udbredte virusformer i verden - derudover sørger programmet ligeledes for at spotte rootkits, trojanske heste, orme, phising angreb osv.

- Bitdefender Safepay er en integreret del af programmet og sørger for et online modul som beskytter dine bankoplysninger, kreditkort koder og lignende imens du bruger netbank eller handler online.

- Modulet Bitdefender Wallet kan gemme alle dine kodeord et central og krypteret sted på din computer. Via Wallet kan du altid logge sikkert på hjemmesider, services, apps, mail-klienter osv. uden at være utryg ved at andre aflurer kodeord.

- Den smarte funktion Bitdefender Autopilot kan varetage alt sikkerhed på din comuter for dig - du overlader simpelthen langt de fleste sikkerheds-relaterede beslutninger til Bitdefender Antivirus og programmet er yderst kompetent i sine handlinger (et godt og brugbart modul til uerfarne brugere).

 

Systemkrav til Bitdefender:

Windows 7 med Service Pack 1
Windows 8/8.1
Windows 10

1 GB harddiskplads
1,6 GHz processor (CPU)
1 GB RAM hukommelse


Køb


Bitdefender Antivirus til 1 PC / 1 år