Fjern DRM beskyttelsen fra musik og film og konverter til…
Bitdefender Internet Security til 1 PC / 1 år

Pris: 259 DKK

Bedømmelse:

Bitdefender Internet Security til 1 PC / 1 år

Forfatter:

Køb


Bitdefender Internet Security er en komplet samling af sikkerhedsværktøjer til din computer med den nyeste Photon antivirus-teknologi som Bitdefender har vundet adskillige priser og hæderbevisninger for. Udover antivirus, så byder programmet på antispam, 2-vejs firewall, forældrekontrol, beskyttelse på sociale netværk og meget mere. Bitdefender Internet Security er en naturlig opgradering af Bitdefender Antivirus programmet.

Brugerfladen i Bitdefender Internet Security er yderst brugervenlig og intuitiv at navigere rundt i. Fokus er ikke på avancerede funktioner og indstillinger, men på at du som bruger kan afvikle netop de handlinger som er relevante for din computers sikkerhed. Via den enkle brugerflade kan du nemt følge med i den nuværende status for virusbeskyttelse, firewall og datatrafik, samt antispam, forældrekontrollen og hvilke sikkerhedsopdateringer som eventuelt er tilgængelige - du kan også manuelt søge efter sikkerhedsopdateringer, men vi anbefale at du lader Bitdefender Internet Security klare dette automatisk.

Her er en kort beskrivelse af de mest fremtrædende funktioner og moduler i Bitdefender Internet Security:

- En 2-vejs firewall som sørger for at analysere alt datatrafik til og fra din computer. Er der tegn på uautoriseret datatrafik som eventuelt kan være skadelig for din computer, så vil Bitdefender Internet Security med det samme blokere og afvise det.

- Et modul kalet Forældrekontrol som er i stand til at blokere udvalgt indhold på internettet. Idéen er, at når børn og unge anvender computeren, så skal der være en begræsning på hvilke sider de kan besøge - begrænsningen i tilladt indhold som kan besøges kan defineres udfra specifikke søgeord eller mere generelle genre. Beskyttelsen omfatter også interkation på f. eks Facebook.

- Antispam modul til din mail-klient, f. eks Microsoft Outlook, som gennemgår og filtrerer alle mails du modtager. Alle former for spam og falske e-mails bliver sorteret fra og du er fri for at få din indbakke fyldt med alskens ligegyldige og potentielt farlige mails.

Derudover, så indeholder Bitdefender Internet Security præcis de samme moduler som Bitdefender Antivirus, nemlig:

- Antivirus og Antispyware
- Bitdefender Safepay
- Bitdefender Wallet
- Bitdefender Autopilot
- Identitetsbeskyttelse online
- Makulering af data

 

Systemkrav til Bitdefender:

Windows 7 med Service Pack 1
Windows 8/8.1
Windows 10

1 GB harddiskplads
1,6 GHz processor (CPU)
1 GB RAM hukommelse


Køb


Bitdefender Internet Security til 1 PC / 1 år