Regular price: 229.0000 DKK 229 In stock! Order now!

Bitdefender Total Security Multi-Device 2019 - 1 enhed / 1 år

Bitdefender Total Security er, som navnet antyder kraftigt, en omfattende sikkerhedspakke målrettet den kvalitetsbevidste computerbruger som ønsker alle de grundlæggende sikkerhedsmoduler som er indbefattet i Bitdefender Antivirus og de avancerede fra Bitdefender Internet Security, samt filkryptering, PC Tune-up og antityveri til din bærbare computer.

Udover de eksklusive moduler, så får du præcis den samme funktionalitet i Bitdefender Total Security som i de mindre udgaver Bitdefender Antivirus og Bitdefender Security.

En egenskab som meget rammende beskriver Bitdefender Total Security er enkelthed - både i design, brugerflade og funktionalitet. Fokus er ikke på smart grafik, komplicerede funktioner eller et hav af valgmuligheder. Bitdefender Total Security begrænser sig til de kerneydelser som kendetegner et godt og solidt sikkerhedsprogram, nemlig beskyttelse imod virus og malware fra alle kanter kombineret med tillægsmoduler som går i dybden med områder som f. eks datatrafik, Facebook, antispam, forældrekontrol osv.

Her er en oversigt over de moduler du får med i Bitdefender Total Security:

- Antivirus og antispyware beskyttelse som virker på alle niveauer, både indgående data og aktive processer på computeren. Kort fortalt, så er du beskyttet 24/7.

- Bitdefender Autopilot som du kan tildele ansvaret for sikkerheden på din computer uden at du fremadrettet skal inddrages i de fleste sikkerhedsbeslutninger - det er kun ved særlige lejligheden og specielle omstændigheder, at Bitdefender vil bede om din mening eller accept af en handling.

- Bitdefender Safepay er med til at sikre, at de online transaktioner du foretager i f. eks en netbank eller webshop er beskyttet imod "onde øjne" - alt udveksling af kodeord, brugernavne og lignende data er krypteret og privatiseret.

- Modulet USB Immunizer som sørger for, at alle USB-drev bliver beskyttet imod virus. Du skal derfor ikke længere bekymre dig om at din computer bliver inficeret med virus via denne kilde.

- Funktionen Online Remote Management tillader, at du kan fjernstyre alle dine enheder som er beskyttet med Bitdefender og foretage scanninger osv. uden at være fysisk foran den pågældende enhed.

- Secure Browsing er et slags tilføjelsesprogram til din internetbrowser som advarer imod falske og farlige links i søgeresultaterne. Derudover blokeres adgang til farlige links og hjemmesider.

- Bitdefender Wallet er en slags "pengepung" som opbevarer alle dine sensitive brugernavne og kodeord et sikkert sted. Tillader også, at du kan logge ind på alle dine services automatisk.

- Social Network Protection sikrer dine personlige oplysninger og adfærd imod overvågning på de sociale medier som Facebook, Twitter osv.

- Online identitetsbeskyttelse sikrer, at alle dine personlige oplysninger, som kan være gemt på din computer, ikke er tilgængelige når du surfer online på internettet. Din online identitet er derfor aldrig kompromitteret.

- Forældrekontrol er udviklet til at beskytte de mindste medlemmer i familien imod de farer som lurer på internettet. Det er muligt at begrænse børn og unges adgang til bestemt indhold på internettet.

- Antispam som sørger for, at din indbakke er renset for spam og phishing mails som kan være årsag til stor irritation.

- 2-vejs firewall som overvåger og analyserer alt datatrafik til og fra din computer. Er der tegn på mistænkelig datatrafik, så skrider Bitdefender straks til handling og blokerer indholdet.


De eksklusive moduler i Bitdefender Total Security:

- Antityveri som kan lokalisere en stjålet eller mistet bærbar computer.

- Filkryptering som krypterer konfidentielt data på din computer.

- Tune-up som forbedrer ydeevne og hastighed på din computer markant.

 
Systemkrav til Bitdefender:

Windows 7 med Service Pack 1
Windows 8/8.1
Windows 10

1 GB harddiskplads
1,6 GHz processor (CPU)
1 GB RAM hukommelse

Levering direkte til din e-mail
229,00 DKK Inkl. Moms 25%
Antal:
ELLER Sammenlign
Info

Sprog: Engelsk, Tysk

Producent: Bitdefender

Antal licenser: 1 enhed

Varighed : 12

Platform: Windows, Macintosh, Android