Fjern DRM beskyttelsen fra musik og film og konverter til…
Gratis online backup med Bitdefender Safebox
Forfatter:

Bitdefender Safebox er en pålidelig online backup-løsning designet til yde dig sikker adgang til din data, hvor end du befinder dig blot du har en aktiv internetforbindelse. Du får gratis 2GB online backup med Bitdefender Safebox.

Ville du uploade dine fortrolige dokumenter til en usikker online datalagerservice? Hvad med dine kodeord og kreditkortinformation? Du vil kunne gøre det sikkert nu. Bitdefender Safebox beskytter dine personlige informationer med en kryptering, der er så avanceret, at ingen andre end dig kan få adgang til den -  nogensinde. Informationen vil for altid være uden for rækkevidde af hackere, scammere og snushaner.

Samtidig giver Bitdefender Safebox dig mulighed for at dele filer med et enkelt klik, sikkerhedskopiere data i real-time og få adgang til dine lagrede data på tværs af udstyrsenheder - på Android, Windows, Macintosh og iOS. Safebox har netop tilføjet iPad og iPhone apps for at gøre det muligt for dig at synkronisere alle dine vigtige data, ubesværet og sikkert, uden at overføre filer, uden at du skal beskæftige dig med forvirringen med de diverse versioner, eller besværet ved at miste data. Alt sammen under 100% sikkerhed.

Bemærk: Bitdefender Safebox giver brugere 2 Gigabytes gratis cloud-baseret lagringskapacitet.

 

Download:

Til Windows

Til Android

Til iPhone

Til iPad