Teknologiens udvikling er gået stærkt de sidste tyve år. Dengang computere ligeså langsomt nærmede sig hvermandseje, var det eneste kreative program, vi kunne finde på vores computere, klassikeren ”paint”.

I dag er der langt flere digitale muligheder for kreativ udfoldelse. Uanset om du har en kunstner gemt i maven, er kunstfanatiker eller bare nyde at se på smukke billeder til væggen, så findes der en app efter din smag.
 


Udfold dine kreative evner

Kan du godt lide at tegne, male og doodle, men ikke lige har en tegneblok med dig alle vegne, så er der med ”Drawing Desk: draw, paint, color & sketch board”-appen hjælp at hente. Her kan du digitalt lege med både blyanter og pensler, og kun fantasien sætter grænser for hvilke billeder, du kan kreere. Det er de færreste som løber rundt med blyanter og tegne- og maleblokke i lommen, men de fleste af os lader ikke telefonen ud af syne i mere end fem minutter. Derfor er denne digitale løsning for dig, som godt kan lide at være kreativ. Når du for eksempel sidder ved busstoppestedet, og venter på din bus, kan du let og elegant hive telefonen op af lommen, og gøre dét, du holder mest af.

Er du ikke den fødte maler, men derimod en haj til billedredigering, så kan apps som Enlight og Adobe Photoshop Express anbefales. Enlight kan dog kun hentes ned på iPhone, men bliver så også en iPhone-fotografs bedste ven, idet appen tilbyder en god balance mellem traditionelle photoshop-muligheder og kunstneriske filtre og effekter. Vi kender alle Photoshop fra computeren, og de fleste af os har af og til arbejdet i den. Nu fås Photoshop altså også som app med mange af de samme klassiske muligheder, som vi kender bedst.
 

Kunst for øjet

Har du ikke snerten af talent indenfor det kreative felt, men bare nyder at kigge på kunst eller gerne vil give et maleri et hjem i din stue, så er der også rig mulighed for det. Downloader du appen ”Kunstguide”, vil du kunne søge og finde frem til museer, kunsthaller og gallerier i både Danmark, Europa og USA. Her kan du ligeså læse kortfattet om forskellige bevægelser og de såkaldte ”ismer” i kunstens historie, og få links til mange forskellige kunstnere.

Mangler din stue lidt farve og noget til at pryde væggen, så har Lauritz.com en app, hvor der konstant er online auktioner, hvor du kan købe bl.a. kunst.


Om Mynewart


www.Mynewart.dk er et dansk online galleri, der blev grundlagt i Sønderborg i det sydlige Danmark i begyndelsen af 2016. Galleriet har siden begyndelsen oplevet en enorm vækst og tilgang af kunder. Mynewart.dk blev etableret med henblik på at give danskerne kunst til billige penge. Siden etableringen har Mynewart kontinuerligt udvidet sortimentet ligesom Mynewart i efteråret 2017 har udvidet sin online forretning til også at gælde Sverige med lanceringen af www.mynewart.se. Galleriet har et stort og bredt antal malerier til væggen, der spænder fra det helt abstrakte til meget detaljerede portrætter. Der er noget til enhver smag.