Du ved det sikkert allerede, og du har måske endda et lille klistermærke foran dit webcam? Alt fungerer digitalt i dag, og det betyder, at der kommer flere og flere hackere, som hver dag forsøger at tvinge sig adgang til uskyldiges computer. Det er en tragisk udvikling, men du kan ikke længere ignorere den. Du skal være forberedt på det. Her har blandt andet NorthGuard udviklet en sikkerhedspakke, som passer til alle computere. Med denne løsning kan du holde vira, malware og lignende langt væk, men du kan tilmed sikre dig, at din computer opnår en markant længere levetid. Men hvordan kan det være, og hvorfor skal du holde din computer sikker? Det ser vi på her.

 

Undgå at personfølsomme oplysninger kommer ud

Hackere vil gøre alt i verden for at få adgang til dine personfølsomme oplysninger, da de kan bruge dem til svindel eller til at tjene nogle hurtige penge på din bekostning, hvilket du selvfølgelig skal undgå. Har du ikke et antivirusprogram på din computer, er det ikke det store problem for en hacker at få adgang til dine bankoplysninger eller andre persondata. Derfor er det et must, at du allerede i dag kigger på en sikkerhedsløsning, som kan sikre at dette ikke sker. Her er NorthGuards sikkerhedspakke en god mulighed. Den koster ikke synderlig meget, og du får vejledning under hele installationen, hvis det er nødvendigt. De stopper altså først, når din computer er helt sikker. Blandt nogle af de ting, du får med pakken, er en 2-vejs firewall samt automatisk blokering af dine oplysninger, når du handler online eller bruger netbank. Du behøver ikke længere at frygte din uopmærksomhed kan være skyld i et sikkerhedsbrist, fordi med denne antivirus-løsning er du altid sikret.

 

Hold din computer hurtig

Et godt antivirusprogram er ikke kun, så du kan holde folk fra at stjæle din oplysninger – nej, det er ligeledes så du kan holde din computer hurtig. Der er nemlig utrolig meget malware rundt om på nettet, som ikke gør meget andet en at chikanere din computer. Det gør den langsom under opstart, men også når du navigerer rundt på den. Det kan være utrolig frustrerende, hvis du skal vente flere minutter på at åbne nogle simple programmer. NorthGuards sikkerhedspakke hjælper ligeledes med at holde disse negative programmer langt væk fra din computer, så du altid har en computer med maksimal ydeevne, hvad enten du skal bruge den i privaten, eller når du befinder dig på jobbet.

 

Utrolig nem at installere

Mange forbinder det med at være utrolig besværligt og bøvlet, når de skal installere et antivirusprogram, og det holder desværre nogle fra at gøre det, hvilket kan have fatale konsekvenser. Hos NorthGuard står det hele på dansk, og det er enkelt sat op, så alle kan klare det. Har du dog alligevel lidt problemer, så hjælper de dig selvfølgelig helt i mål. Du kan altid give dem et kald, og så skal de nok guide dig helt i mål, så du får en sikker computer.

 

Få gjort din computer sikker allerede i dag – det er for din egen skyld.