Du skal ikke længere bruge et utal af timer på at lede efter den knap, som lader dig afinstallere Bitdefender produkter. Hvis du planlægger at installere et andet sikkerhedsprogram, eller simpelthen bare ikke bruger Bitdefender længere, så kan du meget hurtigt og simpelt afinstallere programmet med Bitdefender Uninstall Tool. Bitdefender har, efter en stor efterspørgsel fra deres kunder, udviklet Bitdefender Uninstall Tool til deres programmer.

 

 

Kompatibel med udgaver fra det seneste årti

 

Antivirusprogrammer er komplekse fænomener, og de kan være fuldstændig umulige at fjerne. Ydermere, er der også uendeligt mange versioner af antivirusprogrammer, og hver enkelt af disse er konstrueret anderledes. Bitdefender Uninstall Tool har gjort det umulige muligt, og er derfor kompatibel med de nyeste versioner såvel som versioner som daterer helt tilbage til 2008. Værktøjet kan succesfuldt afinstallere følgende produkter: Total Security, Internet Security, Antivirus Plus og Bitdefender Free Edition.

 

 

Du slipper for sikkerhedsmæssige konflikter

 

Som bekendt, kan to antivirusprogrammer volde store problemer på din computer. Så snart der er to sikkerhedsprogrammer på din computer, indgår de i en krig og bekæmper hinanden fordi, at det ene program tror at det andet program er en virus, og omvendt. Når dette sker, får du typisk meget svært ved at styre din computer. Bitdefender Unistall Tool forhindrer sådan et problem, idet at den succesfuldt sletter antivirusprogrammet og samtlige spor fra på din computer.

 

 

Brugervenligt og effektivt værktøj

 

Bitdefender Uninstall Tool skal naturligvis være nem at betjene, så derfor er det udviklet som et meget brugervenligt værktøj. Der er ikke tale om nødvendige anstrengelser fra brugerens side, og det kræver absolut minimalt at afinstallere et antivirusprogram. Det eneste som programmet kræver fra dig, er cirka 4-5 klik med musen, så klarer Bitdefender Unintall Tool resten af arbejdet for dig. Programmet scanner, lokaliserer alle spor fra antivirusprogrammet og sletter dem. Der er tale om en simpel og problemfri proces. 

 

 

Simpel procedure

 

Der er tale om en yderst overskuelig procedure, når du skal anvende Bitdefender Uninstall Tool. Du skal blot følge denne procedure:

 

1)     Start programmet.

2)     Gå til drop-down menuen i programmets brugerflade, og udvælg det program som du vil afinstallere fra din computer.

3)     Herefter starter du processen

4)     Du genstarter computeren, når processen er udført, hvilket påkræves for at ændringerne kan registreres og gemmes.

 

 

Processen

 

Processen afhænger naturligvis af kompleksiteten, af den software som skal afinstalleres. Nogle gange kan man opleve at det tager lidt tid at udføre processen, men der er typisk tale om 10 minutter, inklusiv genstart af din computer. Vi anser det som en fair tidsramme, i forhold til hvis du var nødsaget til at afinstallere dit antivirusprogram manuelt. Her ville tidsrammen være væsentlig længere, end de 10 minutter det tager med Bitdefender Uninstall Tool.