Bitdefender Uninstall Tool er et brugervenligt hjælpeprogram til afinstallation af softwareprodukter udviklet af Bitdefender. Denne fremgangsmåde er anbefalelsesværdig, når du står over for umuligheden af at afinstallere et Bitdefender program fra det sædvanlige Kontrolpanel i Microsoft Windows.

På grund af sine komplekse processorer kan antivirusprogrammer være vanskeligere at afinstallere og fjerne end almindelige softwareprogrammer. I visse situationer er der ikke engang en synlig afinstallationsknap i Kontrolpanelet for det sikkerhedsprogram, som du ønsker at afinstallere. Til dette formål tilbyder selskaber, som udsender antivirussoftware, sædvanligvis en funktion til afinstallation, som skulle kunne sørge for de forventede resultater i hovedparten af sådanne situationer.

Som ethvert andet IT-selskab med respekt for sig selv leverer Bitdefender, til næsten alle sine versioner, et hjælpeværktøj til afinstallation. Bitdefender Uninstall Tool er i stand til fuldstændig at afinstallere følgende produkter: Bitdefender Free Edition, Bitdefender Antivirus Plus, Bitdefender Internet Security og Bitdefender Total Security. Alle de seneste generationer af sikkerhedsprodukterne - fra 2008 til nuværende tidspunkt, understøttes.

Bitdefender Uninstall Tool er let at håndtere. Det kræver minimale anstrengelser af brugeren og er helt og holdent flytbart (det vil ikke efterlade fodspor i computerens registreringsdatabase).

Start det ganske enkelt, udvælg det produkt, som skal afinstalleres fra drop-down menuen via programmets brugerflade og start processen. Processen vil kunne tage et stykke tid, afhængig af softwarens kompleksitet, som skal afinstalleres. Så snart afinstallationen er afsluttet, er en genstart af computeren påkrævet, for at ændringerne kan finde sted.


Download Bitdefender Uninstall Tool