Bitdefenders anti-rootkit løsning er designet til at undersøge computeren for ethvert tegn på infektion med denne type malware, nemlig rootkits, og rapportere det til brugeren.

Programmet fokuserer på rootkits og digitale trusler, som påvirker systemets opstartsproces ved at inficere MBR (Master Boot Record), UBR (Volume Boot Record) eller selve opstartssekvensen. Ved at få fodfæste i disse områder opnår rootkit-truslen ubegrænset adgang til hele computeren.

Bitdefender Rootkit Remover kræver ikke installation eftersom programmet er parat til scanning umiddelbart efter download. Ydermere kan Bitdefender Rootkit Remover køres fra en flytbar tilslutningsenhed uden problemer. Programmet har et enkelt dialogvindue og der er ingen konfigurationsvalg at rode med. Start ganske enkelt hjælpeværktøjet og begynd scanningsproceduren.

Det skulle bogstaveligt talt tage et øjeblik at gennemføre hele operationen, fordi hjælpeværktøjet kun søger efter kendte trusler, der befinder sig på nogle udvalgte lokaliteter, baseret på deres trusselsniveau. Der er også mulighed for at eliminere infektionen og i de fleste tilfælde kræver operationen en genstart af computeren.Download Bitdefender Rootkit Remover