For at komme godt i gang med din udgave af Bitdefender skal du registrere din licensnøgle online og dernæst installere programmet på din computer. I denne vejledning vil vi vise dig hvordan du gennemfører installationen.

 

Denne vejledning dækker installation af følgende produkter:

 


Se alle vores Bitdefender produkter her

 

 

1. For at registrere din licensnøgle, så skal du logge ind på din Bitdefender konto via linket herunder og springe videre til punkt 4. i vejledningen.

 

 

https://central.bitdefender.com/subscriptions

 

 

Hvis du endnu ikke har en Bitdefender konto, så kan du oprette en ved at klikke på "Sign Up!” nederst på login siden og gå videre til punkt 2.

 

 

 

 

2. Udfyld de fire felter i formularen med dit fornavn, efternavn, e-mailadresse og en selvvalgt adgangskode. Klik derefter på knappen ”CREATE ACCOUNT” og vent på at din nye konto bliver oprettet.

 

 

 

 

3. Du vil modtage en e-mail fra Bitdefender til den e-mailadresse du har oplyst ved oprettelse af din nye Bitdefender kontoen. I denne e-mail vil du blive bedt om at bekræfte din e-mailadresse før du får adgang til din nye Bitdefender konto.

 

Klik på knappen ”CONFIRM EMAIL” for at bekræfte din e-mailadresse og forsæt til punkt 4.

 

(Når du klikker på knappen bliver du automatisk videresendt til din Bitdefender konto.)

 

 

 

 

4. Klik på knappen med teksten "ACTIVATION CODE".

 

 

 

 

5. Indtast licensnøglen (activation code) i feltet og klik på knappen "ACTIVATION CODE" for at gennemføre registreringen og spring videre til punkt 7.

 

Hvis du har en ældre licensnøgle til for eksempel 2018-udgaven af Bitdefender Antivirus Plus, Internet Security eller Total Security, så kan du opgradere denne til den nyeste udgave af produktet ved at klikke på teksten ”Get your FREE upgrade now!” og gå videre til punkt 6.

 

 

 

 

6. Indtast licensen til den tidligere udgave af Bitdefender som du ønsker at opgraderer til Bitdefender 2016 og klik derefter på knappen ”UPGRADE MY PRODUCT”.

 

 

 

 

7. Licensen er nu registreret til din Bitdefender konto og du kan se hvor mange enheder, samt hvornår abonnementet udløber.

 

Klik på knappen ”VIEW MY DEVICES” for at afslutte registreringen.