Bitdefender Safepay er et effektivt og gratis tillægsmodul, som er fremstillet for at tilbyde dig softwareredskaber til at foretage sikre transaktioner online f. eks login på din netbank eller indkøb i en webshop, idet Bitdefender Safepay forhindrer enhver online trussel i at antaste dine betalingsdetaljer og aflure dem med misbrug til følge.

Første gang du starter Bitdefender Safepay, vil det gennemføre en tilbundsgående analyse af dit system for at fastslå tilstedeværelsen af enhver form for malware, som potentielt ville kunne være en risiko for dig. Når denne analyse er fuldført kan du begynde at arbejde med Bitdefender Safepay, som vil generere en beskyttet systemomgivelse i form af en sikret browser og et virtuelt tastatur, hvor du kan gennemføre alle transaktioner uden at bekymre dig om at en tredjepart kigger dig over skulderen.

Bitdefender Safepay sætter dig i stand til at få adgang til hjemmesider, ikke blot webshops, og at foretage sikre indkøb, idet modulet hjælper dig med at være på vagt med hensyn til identitetstyveri og phishing-operationer ved at sikre enhver form for information, som du udveksler og forhindrer personer med slette hensigter i at få adgang til denne information.


Det virtuelle tastatur, som Bitdefender Safepay forsyner dig med, tilfører et lag af sikkerhed ved proaktivt at håndtere tilstedeværelsen af keyloggers eller lignende malware trusler på din computer, hvad der især er nyttigt, når du indtaster dine kreditkortdetaljer eller anden sådan personfølsom information.

Via indstillingerne i Bitdefender Safepay kan du manuelt konfigurere på hvilke hjemmesider, du vil tillade pop-ups vinduer, ligesom du kan vælge de scanningsfiltre du ønsker at anvende, når du browser på internettet (malware, phishing, bedrageri, utroværdigt, spam). Yderligere kan du konfigurere kunde-proxy indstillinger for yderligere at højne din computers sikkerhedsniveau.

Bitdefender Safepay er en pålidelig og brugervenlig applikation, som har til formål at hjælpe dig med at være i sikkerhed mod alle onlinefarer. Den er i høj grad gavnlig for dig, hvis du har for vane at gennemføre en mængde webtransaktioner og ønsker at forhindre enhver i at rette opmærksomheden mod dine betalingsdata.