Fjern DRM beskyttelsen fra musik og film og konverter til…

BitDefender Antivirus - Support og Hjælp

Support på Bitdefender produkter

Hvis du har købt eller fornyet dit Bitdefender softwareprodukt her hos os på Bitdefender-Antivirus.dk, så vil vi gøre hvad vi kan for at yde dig en kompetent support. Vi skal bede dig om at sende hos en e-mail på følgende mail-adresse, hvor du kort forklarer din problemstilling med AVG - hvis du har mulighed for at vedlægge faktura nummer vil det lette vores ekspedition yderligere:

kontakt@bitdefender-antivirus.dk

Vi yder support på alle hverdage mellem 10:00 og 16:00.

FAQ

Hvorfor skal jeg købe Bitdefender software via Bitdefender-Antivirus.dk?

- Vi forhandler Bitdefender software direkte til slutbrugeren og til den laveste pris i Danmark. Vi yder selvstændig support på alle Bitdefender produkter i vores webshop - dog med den begræsning, at hvis problemstillingen er af teknisk karakter er vi nødt til at rette henvendelse til producenten, i så fald må vi tillægge en længere svartid til henvendelsen. Samtidigt er alt handel med os, via Bitdefender-Antivirus.dk, omfattet af den danske købelov - det er din sikkerhed som forbruger, at du ikke køber "katten i sækken".

Hvilken udgave af Bitdefender skal jeg købe?

- Hvis du blot ønsker grundlæggende beskyttelse imod virus, så vil vi anbefale Bitdefender Antivirus - den version kan købes til både 1 eller 3 computere. Downloader du meget data fra internettet og ønsker du en effektiv 2-vejs firewall, så er Bitdefender Internet Security en oplagt kandidat. Ønsker du en komplet sikring af din computer, så vil vi anbefale at du investere i Bitdefender Total Security som bla. har onine backup, filkryptering og tyverisikring. Er du usikker på hvilken løsning, der matcher dine behov?

Så kontakt os på kontakt@bitdefender-antivirus.dk så vil vi hjælpe dig med at vælge den udhave som matcher dine behov.