Leveringsinformation Bitdefender

Alle vores softwareprodukter bliver sendt i elektronisk form til dig efter du har gennemført din bestilling (det kaldes i fagsprog ”Electronic Software Downloads).

Det betyder blot, at vi er i stand til at sende dig hele dit indkøbte softwareprodukt i en e-mail. Denne e-mail indeholder alle de oplysninger du behøver for at få glæde af dit softwareprodukt.


Leveringen af vores softwareprodukter trin for trin

Efter du har bestilt og betalt et softwareprodukt via vores side sker følgende:

1. En e-mail med en licensnøgle til det softwareprodukt som du har købt bliver afsendt til den e-mailadresse du har oplyst.

2. Samme e-mail indeholder også et download-link som du blot skal klikke på og du kan derefter downloade installationsfilen til softwareproduktet til din computer (eller linket vil henvise dig til en sikker side, hvor du skal registrere dit softwareprodukt).

Så det "eneste" du modtager, og behøver at modtage, er en licensnøgle og en installationsfil til det softwareprodukt som du har købt.


BEMÆRK


I nogle tilfælde vil det download-link du modtager ikke downloade en installationsfil til din computer, men derimod vil det være et link til en online service hos producenten af softwareproduktet - denne online service hjælper dig med din registrering af dit softwareprodukt inden du kan downloade installationsfilen.

For at gøre installation og registrering af dit softwareprodukt så nemt for dig som muligt, har vi i en mange tilfælde lavet installationsguider og vejledninger som med grundig tekst og grafik viser hvordan du hurtigt kommer i gang med dit softwareprodukt.

Det er vores fornemmeste opgave at gøre køb og installation af softwareprodukter som nemt som muligt for dig - har du de mindste problemer eller spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte vores support.