Fjern DRM beskyttelsen fra musik og film og konverter til…

BitDefender Danmark - Om Bitfender Antivirus

Velkommen til Bitdefender-Antivirus

På vores hjemmeside kan du læse om de Bitdefender softwareprodukter som vi forhandler til både private og erhverv. Du kan finde softwareløsninger til IT-sikkerhed og beskyttelse imod virus, hackere, spam, malware, trojanske heste og diverse internettrusler. Som officiel dansk forhandler gælder den danske købelov for vores webshop og du kan læse vores handelsbetingelser længere nedefor.

Alle vores Bitdefender softwareprodukter forhandles under betegnelsen "elektronisk download" som betyder, at du betaler for softwaren i vores webshop og efterfølgende modtager hele leveringen per e-mail - med "hele leveringen" forstås, at du modtager en e-mail med licensnøgle og download-link. På den måde sparer vi logistikken og du sparer fragtomkostninger ved levering. Du modtager dit Bitdefender produkt indenfor 10-20 minutter.

- Vi køber Bitdefender software direkte hos producenten og kan derfor forhandle til en lavere pris udenom fordyrende mellemled som andre distributører og forhandlere.

- Vi yder dansk support på Bitdefender

- Køber du Bitdefender til erhverv, så yder vi mængderabat (kontakt os med henblik på tilbud)

Det juridiske

Domænet bitdefender-antivirus.dk er ejet af virksomheden Rush Media Aps og det er samtidigt Rush Media Aps som varetager driften af hjemmesiden. Du kan se de specifikke oplysninger om vores virksomhed på CVR.dk, da vi er en dansk virksomhed under dansk lovgivning.

Leveringen

Når du bestiller et Bitdefender softwareprodukt via vores webshop opgiver du din e-mail adresse som vi afsender licensnøgle og download-link til. Levering er 100% elektronisk og du hele din bestilling indenfor 10-20 minutter.

I meget få tilfælde kan et softwareprodukt være i restordre og vi vil straks kontakte dig med et forventet leveringstidspunkt. Ønsker du ikke en vare i restordre kan du altid afbestille den og få det fulde beløb refunderet.

Levering udenfor Danmark

Eftersom vores levering er 100% elektronisk, så kan vi levere til alle lande i verden (vær opmærksom på, at vi er underlagt dansk skatte- og momslovgivning og vil derfor ikke efterkomme ønsker momsfrihed eller nedsat moms på købet). Vær ligeledes opmærksom på, at der kan være begrænsninger på de betalingskort som vores PBS-aftale kan håndtere. Kontakt os eventuelt.

Vores betalingsbetingelser

Når du handler via Bitdefender-Antivirus.dk, så bliver du guidet igennem et betalingsforløb som med andre webshops. Du bedes indtaste dine oplysninger som navn, efternavn, e-mail, adresse og telefon - hvis der opstår fejl, så kan vi hurtigt komme i kontakt med dig. Vi behandler alle opgivne oplysninger fortroligt og vi udleverer aldrig din e-mail til andre partnere eller sender dig uopfordret e-mails af nogen art. De eneste e-mails du modtager fra os er en kvittering, licensnøgle + download-link, samt en e-mail med instruktion til installation af dit produkt.

Selve betalingen kan gennemføres med Dankort, VISA Dankort, MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron, JCB, American Express. Vi anvender det danske firma e-pay.dk som indløser.

Du modtager straks en kvittering efter din betaling og vi afsender automatisk licensnøgler og download-link.

Din sikkerhed

Din e-mail adresse anvender vi kun til levering og efterfølgende valgfri support. De personlige oplysninger du opgiver anvender vi kun til selve faktureringen. Vi udleverer under ingen omstændigheder oplysninger til tredjepart.

Vores priser

Alle vores priser er angivet i danske kroner og inklusiv moms. Ønsker du at handle momsfrit hos os, så kontakt os med de relevante oplysninger - bemærk, at vi sjældent efterkomme sådanne ønsker medmindre du ejer en dansk virksomhed som er momsfritaget og kan dokumentere dette forhold.

Vores forbehold

Vi tager forbehold for trykfejl og fejlagtige priser i vores webshop. Vi er dog ikke urimelige og gør vores bedste for at præsentere prisgennemsigtighed.

Fortrydelsesret

Da alle Bitdefenders softwareprodukter kan downloades og testes gratis i 30 dage, så vil vi anbefale at du prøver et Bitdefender produkt før du handler. Et køb via Bitdefender-Antivirus.dk kan ikke fortrydes efterfølgende, da vi allerede har leveret licensnøglen - kun ved dokumentation på, at den leverede licensnøgle ikke er anvendt vil en annullering/fortrydelse blive accepteret.