e-Gear.dk er bitdefender forhandler i Danmark. På linket herunder finder du de seneste produkter fra bitdefender

Se udvalg af Bitdefender produkter her




På vores hjemmeside kan du læse om de Bitdefender softwareprodukter som vi forhandler til både private og erhverv. Du kan finde softwareløsninger til IT-sikkerhed og beskyttelse imod virus, hackere, spam, malware, trojanske heste og diverse internettrusler. Som officiel dansk forhandler gælder den danske købelov for vores webshop og du kan læse vores handelsbetingelser længere nedefor.

Alle vores Bitdefender softwareprodukter forhandles under betegnelsen "elektronisk download" som betyder, at du betaler for softwaren i vores webshop og efterfølgende modtager hele leveringen per e-mail - med "hele leveringen" forstås, at du modtager en e-mail med licensnøgle og download-link. På den måde sparer vi logistikken og du sparer fragtomkostninger ved levering. Du modtager dit Bitdefender produkt indenfor 10-20 minutter.

- Vi køber Bitdefender software direkte hos producenten og kan derfor forhandle til en lavere pris udenom fordyrende mellemled som andre distributører og forhandlere.

- Vi yder dansk support på Bitdefender

- Køber du Bitdefender til erhverv, så yder vi mængderabat (kontakt os med henblik på tilbud)

 

Det juridiske

Bitdefender-antivirus.dk er ejet af virksomheden SoftwareNerds ApS og det er samtidigt som varetager driften af hjemmesiden. Vi er en dansk virksomhed under dansk lovgivning.

 

Leveringen

Når du bestiller et Bitdefender softwareprodukt via vores webshop opgiver du din e-mail adresse som vi afsender licensnøgle og download-link til. Levering er 100% elektronisk og du hele din bestilling indenfor 10-20 minutter.

 

Levering udenfor Danmark

Eftersom vores levering er 100% elektronisk, så kan vi levere til alle lande i verden (vær opmærksom på, at vi er underlagt dansk skatte- og momslovgivning og vil derfor ikke efterkomme ønsker momsfrihed eller nedsat moms på købet medmindre du handler som virksomhed fra fra et EU-land som ikke er Danmark). Vær ligeledes opmærksom på, at der kan være begrænsninger på de betalingskort som vores indsløsningsaftale understøtter. Kontakt os eventuelt.

 

Vores betalingsbetingelser

Når du handler via Bitdefender-Antivirus.dk, så bliver du guidet igennem et betalingsforløb som med andre webshops. Du bedes indtaste dine oplysninger som navn, efternavn, e-mail, adresse og telefon - hvis der opstår fejl, så kan vi hurtigt komme i kontakt med dig. Vi behandler alle opgivne oplysninger fortroligt og vi udleverer aldrig din e-mail til andre partnere eller sender dig uopfordret e-mails af nogen art. De eneste e-mails du modtager fra os er en ordrebekræftelse, faktura og leveringsmail med informationerne på din produkt.

Selve betalingen kan gennemføres med Dankort, VISA Dankort, MasterCard, Maestro, Visa og Visa Electron. Vi anvender det Stripe Payment Solution m indløser.

 

Din sikkerhed

Din e-mail adresse anvender vi kun til levering og efterfølgende valgfri support. De personlige oplysninger du opgiver anvender vi kun til selve faktureringen. Vi udleverer under ingen omstændigheder oplysninger til tredjepart.

Vores forbehold

Vi tager forbehold for trykfejl og fejlagtige priser i vores webshop. Vi er dog ikke urimelige og gør vores bedste for at præsentere prisgennemsigtighed.

 

Fortrydelsesret

Da alle Bitdefenders softwareprodukter kan downloades og testes gratis i 30 dage, så vil vi anbefale at du prøver et Bitdefender produkt før du handler. Et køb via Bitdefender-Antivirus.dk kan ikke fortrydes efterfølgende, da vi allerede har leveret licensnøglen - kun ved dokumentation på, at den leverede licensnøgle ikke er anvendt vil en annullering/fortrydelse blive accepteret.