Som forældre kan det være svært at lade sit barn færdes frit på nettet. Rundt omkring i krogene findes informationer, billedmateriale og andre skrækhistorier, der bestemt ikke er børnevenlige, og man vil generelt gå langt for, at ens børn ikke bliver udsat for denne slags eksponering.

 

Med Bitdefender Family Pack kan du sikre, at dig og dine børn færdes sikkert på nettet. Pakken, der består af antivirusprogrammer til hele familien, er nemlig lavet sådan, at man som forældre har den fulde kontrol over, hvordan og hvor ens børn færdes, når de alene eller med vennerne surfer online. På den måde kan du trygt lade dem lege med deres tablet eller smartphone, og du skal ikke være bekymret for, at de pludselig bliver eksponeret for noget, der ikke decideret er børnevenligt.

 

Beskytter mod cyberangreb

Som voksen ved man godt, hvad man skal undgå, hvis man ikke ønsker at støde ind i de mange cyber crime-fælder, der er på nettet. Lidt sund fornuft fortæller os, at man ikke skal downloade noget fra sider, man ikke kender og ikke vurderer som troværdige. Men for børn er det ikke altid sådan. For selvom det for voksne synes at være logik for perlehøns, har børn en anden tiltro til, at nettet er et trygt sted at færdes. Med Bitdefender familiepakken kan du sikre, at dine børn ikke pludselig kommer til at downloade noget, der potentielt er skadeligt for dem eller jeres hardware.

 

Faktisk er Bitdefender kåret som værende den bedste antivirus-service i verden, når det kommer til beskyttelse mod cyber crime og de fælder, der er rundt omkring på nettet. For man behøver ikke have en mærkelig søgehistorik for at løbe ind i nettets mørke afkroge – de findes nemlig overalt.

Familiepakken fra Bitdefender giver kontrollen over til forældrene, således at det er forældrene, der har den absolutte kontrol over, hvilke sider børnene i hustanden må se, og hvilke sider de ikke må se. Og på den måde kan man sikre mere end bare at forebygge i forhold til cyber-angreb. På den måde kan man nemlig også sikre, at børn i en ung alder heller ikke bliver eksponeret på sider og posts, som ikke er dem modne, hvilket i langt de fleste tilfælde er at foretrække - ikke kun for forældrene, men også for børnene selv.

 

GPS tracking og adfærdsalarmerende

Nyt ved Bitdefender og generelt nyt i forhold til hele branchen for antispyware er, at man med denne familiepakke også får GPS-tracking. På den måde ved man også som forældre, hvor ens børn færdes fysisk såvel som virtuelt. Det sikrer også en tryghed i forhold til barnets ve og vel, og man kan med et glemsomt barn altid finde frem til, hvor dette er gået hen eller med hvilken kammerat, det er taget med hjem. En tillægsfunktion, som mange forældre har savnet og specielt nyttig, når barnet når en vis alder, hvor handlefrihed går hånd i hånd med ansvaret om at alarmere sine forældre om, hvor man er og går hen.

 

Foruden den smarte GPS-tracking, har Bitdefender også udviklet en adfærdsalarmerende funktion, der fortæller forældre om børns søgeadfærd og eventuelt alarmerende tendenser. Og på den måde er man som forældre også bedre klædt på, når man skal snakke med sine børn om, hvordan man som ansvarlig person færdes online i et univers, hvor det kan være svært altid at skelne rigtigt fra forkert. Bitdefenders formål med denne funktion er at sikre sikker færden på nettet ved mere end blot at være et blokerende antivirusprogram. For på den måde forebygges det hos børn og unge, at de bliver for trygge ved internettet, og man bliver klædt bedre på - ikke bare af antivirusprogrammet - men også efterfølgende af sine forældre og ansvarlige.

 

Blokerer udefrakommende reklameopkald og forsøg på bedrageri

Med Bitdefender Family har man som forældre også mulighed for at blokere opkald og tekstbeskeder fra telefonnumre, man ikke synes har nogen relevans for sine børn. Det betyder, at ens barn aldrig vil blive ringet op af en irriterende telefonsælger, og det betyder også, at man som forældre kan sikre sig imod, at børn og unge bliver forsøgt bedraget, når en scammer ringer og forsøger at få dig til at give dem adgang til din computer eller tablet.

 

Igen er det nemlig her et spørgsmål om tillid og modenhed, og hvor voksne nemmere gennemskuer truslen og den utroværdige telefonscammer, kan det være utrolig svært for børn at komme frem til samme vurdering. Med Bitdefenders familiepakke har man her to muligheder som forældre. Den ene går ud på, at man definerer, hvem ens børn må komme i kontakt med og blive kontaktet af, og den anden blokerer alle telefonopkald, hvor det tilknyttede nummer ikke har noget Caller ID. Og så vælger man selv som hovedansvarlig, hvordan man ønsker at opsætte barriere.

 

En god løsning for sikker online færden

Står du i den situation, hvor tiden er kommet, og dine børn begynder at skulle have adgang til internettet og det univers, hvori vi alle færdes dagligt, kan du med fordel overveje at alliere dig med Bitdefender Family til hele familien. På den måde opnår du maksimal sikkerhed, og du har mulighed for også at kontrollere dine børns adfærd, når de ikke sidder lige ved siden af dig. Løsningen fra Bitdefender er ikke kun alsidig på grund af sine mange brugerdefinerede og smarte funktioner, men den er tilmed effektiv og har i flere henseender vundet titlen som værende en af de allerbedste antivirusprogrammer i verden.

 

Og det er da værd at føle på, når man skal bruge en sikkerhedsventil mellem ens børn og det store ”farlige” internet. Løsningen fra Bitdefender fås til såvel Windows, MacOS, Android og iOS, og man kan således tilkoble den på tværs af styresystemer og telefontyper. Det fungerer på en og samme måde, og hvis du har flere spørgsmål vedrørende sikkerheden forbundet med familiepakken fra Bitdefender, kan du med fordel undersøge de mange lukrative og børnevenlige funktioner på Bitdefenders hjemmeside. Så får du indblik i den nyeste udvikling, der er, når det kommer til forældrekontrol og antivirusprogrammer.