Her på vores hjemmeside har vi en masse guides til, hvordan du installerer Bitdefender og bruger programmet. Det er et stærkt antivirusprogram, som du ikke behøver andre antivirusprogrammer til at understøtte for. Udover antivirusprogrammer findes der samtidig andre programmer, der er med til at beskytte computeren mod andre farer end virus. I denne guide finder du derfor svar på, hvilke andre programmer, der beskytter computeren, som kan understøtte dit antivirusprogram.

 

Fordelene ved Bitdefender som dit antivirusprogram

Bitdefender fungerer ligesom mange andre antivirusprogrammer, som advarer mod mulige farer på internettet, men dette antivirusprogram har også den fordel, at der er et kontrolpanel, som hjælper dig til at sikre din computer mod cyberangreb. Derudover er programmet blevet rost til skyerne og har endda fået mærkatet ‘Bedst i test’ i flere år i træk. Med Bitdefender kan man færdes på internettet uden bekymringer om, hvorvidt man kommer til at downloade- eller trykke på noget, der kan skade computeren. Hvis man er en hel familie, der kunne have gavn af Bitdefender, findes også familiepakken, som gør at forældrene kan styre, hvad der vises for deres børn. Familiepakken har allerede et automatisk system, der gør, at man bliver alarmeret, hvis man er i færd med at trykke sig ind på noget, der har skadelig indflydelse på computeren. Forældrene kan herudover selv gå ind og administrere, hvad børnene må gå ind på, for at indskrænke det yderligere.

Alt i alt er Bitdefender et fordelagtigt antivirusprogram for dig, der enten bor for dig selv eller har en familie, hvis private informationer og computere, du gerne vil passe på. Det er et program, der er blevet kåret til ‘Bedst i test’ flere år i træk og derfor er et af de foretrukne antivirusprogrammer, der findes.

 

Antispyware-programmer sikrer computeren mod uvedkommende adfærd

Udover et antivirusprogram vil et antispywareprogram være nødvendigt, da antivirusprogrammer og antispywareprogrammer ikke helt har samme funktion. Spyware er software, der skjuler sig i andet software, som du enten roligt har installeret i god tro eller kan komme til at installere. Spyware har den funktion, at det spionerer på din computer for producenten. Et antispyware-program kan derfor sørge for at scanne din computer jævnligt og derefter udrydde de mulige trusler, der kan være fundet.

 

VPN er den gode makker til Bitdefender

VPN er essentielt at have udover dit antivirusprogram, da VPN beskytter direkte mod hackere, når du er online på computeren og onlinetrafikken er i højt tempo på et offentligt WiFi hotspot, hvilket gør det nemmere at hacke. VPNs funktion er helt præcist at gøre din internetforbindelse usynlig for andre, så du ikke risikerer at uvedkommende bruger det uden din tilladelse og nemmere kan udnytte dine personlige informationer, når du er online. VPN fungerer også til dig, der er meget på farten i udlandet og gerne vil kunne se dansk TV. Hvis du ikke lige ønsker at slæbe rundt på din computer, når du rejser rundt, kan du også få VPN til din Android eller iPhone. Læs mere om VPN på Vpnportalen.no.