Står du og mangler et nyt antivirusprogram til din iMac eller Macbook, kan du med fordel undersøge, hvilke muligheder du har med antivirusprogrammet Bitdefender. For med Bitdefender får man ikke kun et helt almindeligt antivirusprogram – man får i det store hele et sikkerhedsunivers, der kan tage hånd om din sikkerhed i kampen mod cyber crime og uvelkomne hackerangreb. I artiklen kigger vi på, hvilke forskellige sikkerhedsventiler og -funktioner du har som forbruger, hvis du sidder inde med en computer eller andet devise fra hardwareproducenten Apple.

 

Bitdefender vinder den internationale sikkerhedstest

I kampen om at skabe sikker færden på det store internet undersøges det årligt, hvilken sikkerhedsløsning og hvilket antivirusprogram der skaber de tryggeste rammer for forbrugerne. Og man må da i den grad sige, at Bitdefender kan kvalificeres som værende en af verdens allersikreste løsninger, når man kigger på de seneste års resultater af disse teste.

 

Så sent som i juni 2018 vandt Bitdefender faktisk AVs test som værende det antivirusprogram, der tager bedst vare på din sikkerhed. Det er en kæmpe hæder, og da testen giver en score baseret på en overall performance, er det ikke til at kimse ad. Andreas Marx, direktøren for AV-Test, udtaler tillige i denne anledning, at Bitdefender faktisk med deres Mac anti-malware protection scorer 100%, hvilket må siges at være noget af en præstation. Og det giver da også en indikator om, at Bitdefender nok ikke er helt forkert på den, når de påstår, at de er blandt verdens førende inden for antivirusprogrammer.

 

 

100% sikkerhed med Bitdefender

Det faktum, at Bitdefender skaber helt trykke rammer for dig, når du surfer på din Mac, giver dig friheden til at nyde godt af alle de funktioner online, Apple tilbyder. I stedet kan man sænke paraderne og slå sig løs, for så snart man støder på noget, der kunne være bare det mindste faretruende for dig eller din hardware, alarmerer Bitdefender dig med et opråb om, at du er på vej ud i noget, der potentielt kunne være scam eller bedrageri.

 

De tre fordele ved Bitdefender

Overordnet set deles Bitdefenders ydelse op i tre kategorier, henholdsvis Protection, Performance og Privacy – og det er med denne kategorisering, Bitdefender har valgt at vise dig, hvordan de gør en forskel i forhold til både brugervenlighed, sikkerhed og privatliv.

 

Men hensyn til sikkerhed fungerer Bitdefender som det optimale antivirusprogram. Med alarmering og blokering undgår du at støde ind i farlige afkroge af internettet, og samtidig bliver du så også alarmeret og stoppet, hvis man ved en fejl eller ubevidst skulle have påbegyndt downloading af filer, som potentielt kan være skadelige for dig og din computer. For brugervenlighedens skyld kan man også bruge Bitdefender til Mac til at blokere uønsket adware. Og det er faktisk en funktion, mange af os længe har hungret efter. Med Bitdefender slipper du nemlig på den måde for at skulle forstyrres af irriterende og ligegyldige reklamer, som du ikke specifikt har spurgt efter – og så bliver din færden på internettet hurtigt meget mere simpelt.

 

I relation til din performance har Bitdefender taget antivirusprogrammet til nye højder. Her har man nemlig valgt at optimere ydeevnen, således at Bitdefender ikke på nogen måde påvirker, hvordan dit devise yder. For dig med behov for en hurtig Mac er det genialt, da man ellers hurtigt kan føle, at ens antivirusprogram går hen og bliver en belastende faktor i stedet for, at det bliver et af de programmer, man faktisk er allermest glad for. Det viser sig da også i forhold til hele programmets brugervenlighed.

 

Men karakteren ”Bedst i test” er Bitdefender nemlig kåret som værende det mest brugervenlige antivirusprogram på markedet, når man spørger forbrugerne selv – og det skyldes blandt andet, at den hurtige scanning og cloud-baserede service gør det nemt og overkommeligt for forbrugeren selv også at anvende programmet – hvilket faktisk hele 500 millioner brugere på verdensplan allerede gør i dag.

 

I forhold til den sidste kategorisering, nemlig Privacy, har Bitdefender taget den internationale samfundsdebat vedr. håndtering af personfølsomme data seriøst. Og resultatet er blevet intet mindre end et klokkeklart eksempel på, hvordan den perfekte løsning – når det kommer til privatliv – skal se ud. En af de mest banebrydende funktioner ved Bitdefender til Mac er, at man ikke længere videresender alle mulige personfølsomme oplysninger, når man for eksempel agerer på sociale platforme såsom Facebook og Twitter.

 

I stedet for bare at åbne op, hvilket man ville gøre uden sådanne privatlivsforanstaltninger, sørger Bitdefender nemlig for, at alle de videresendte oplysninger bliver krypteret på en sådan måde, at hverken Facebook eller nogen anden social platform for den sags skyld kan bruge dem i eksempelvis reklame øjemede. Og det må da siges at være en sikkerhed, der er værd at føle på, når man gang på gang hører om, hvordan alt for personfølsomme data frit bliver sendt rundt til folk og institutioner med skjulte agendaer.

 

Bitdefender support døgnet rundt

Sammenligner du Bitdefender til Mac med andre antivirusprogrammer, er Bitdefender anderledes, fordi de tilbyder support døgnet rundt. Denne service ser man ikke hos mange af Bitdefenders konkurrenter, men for at gøre noget anderledes, tilbyder Bitdefender nærværende support i troen om, at det også er med til, at forbrugeren føler sig mere sikker, når de agere online og surfer på nettet.

 

På den måde skal man ikke vente på en tilbagemelding, hvis man er bange for, at man har været udsat for et hackerangreb eller anden form for læk, der potentielt kan skade dig, din økonomi og i værste tilfælde din familie. Den direkte adgang til support gør også, at hele opsætningen omkring Bitdefender er mere håndgribeligt for en forbruger, der måske ikke føler sig helt skarp og sikker, når man opsætter sådanne programmer, og i det hele taget er det bare med til at skabe en bedre og mere nærværende føling på tværs af udbyder og forbruger.

 

Har du ikke før haft føling med eller prøvet kræfter med de mange funktioner tilbudt af Bitdefender, kan du med fordel læse mere om, hvordan Bitdefender til Mac fungerer på deres egen hjemmeside. Så er du sikker i kampen mod cyber crime og sikker online færden.