Der er mange gode grunde til, at du som forbruger skal overveje Bitdefender som dit antivirusprogram og din sikkerhed online, når du, din partner og dine børn færdes på det store ”farlige” internet. For med Bitdefender får du ikke kun et antivirusprogram, der alarmerer dig, når du surfer rundt online – du får tilmed et veludviklet kontrolpanel, hvorigennem du kan sikre, at cyberangreb aldrig når så langt, at de potentielt bliver farlige for dig, din familie eller din computer. Læs med videre, hvor vi kigger ind i de mange fordele, der er ved brug af Bitdefender som antivirusprogram sikkerhedsventil.


Se hele udvalget af Bitdefender produkter her

 

Bedst i test

Når du bruger Bitdefender som antivirusprogram, får du et program, der er anmeldt og anerkendt af forbrugerne selv. Anderledes fra andre antivirusprogrammer er nemlig, at Bitdefender i flere år i træk er kåret som værende bedst i test og blandt de allerbedste antivirusprogrammer verden over. Og denne hæder er malplaceret hos Bitdefenders-udviklere, der hele tiden arbejder intenst for at gøre deres tjeneste endnu mere sikker, således at man som forbruger faktisk helt trygt kan færdes og surfe rundt på nettet uden frygt for at komme til at downloade eller tillade noget, der potentielt kan være farligt. En af nøgleformålene hos Bitdefender er nemlig, at man som forbruger skal have tillid til de mange muligheder, man har med internettet, og derfor har de da også udviklet flere forskellige programmer, der sikrer både dig, din internetforbindelse og såvel din hardware.

 

En effektiv løsning for hele familien

En af de løsninger, man hos Bitdefender er særdeles stolte af, er Bitdefenders egen familiepakke. Med den har man nemlig mulighed for at sikre hele familien for cyberangreb og uvelkomne gæster, og alt kontrol kan styres direkte fra programmets kontrolcenter. På den måde kan man som forældre monitorere børns færden, og man kan faktisk også bestyre og definere, hvad der må vises for ens børn, og hvad der ikke må vises. Programmet har selvfølgelig sin smarte alarmeringsfunktion, der afkoder og meddeler, hvis man er på vej ind på noget, som er knap så børnevenligt, men derudover kan man også snævre det endnu mere ind, hvis man som forældre gerne vil sikre, at ens børn ikke bliver eksponeret for noget, der potentielt kan være skadeligt for barnet eller som vil være faretroende for den pågældende computer, tablet eller telefon – eller de oplysninger, man har opgivet i andre situationer.

Dette er den maksimale sikkerhed og kontrol, man kan have for forældre, og det giver tryghed hele vejen rundt, når man således kan være forsikret om, at børns påvirkelighed og tillid ikke kan medføre, at det faktisk bliver skadeligt.


 

Bitdefender fås i tre forskellige vægtklasser

Antivirusprogrammet, Bitdefender, fås i tre forskellige vægtklasser alt afhængig af behov og sikkerhedsniveau: Antivirus Plus, Internet Security og Total Security. Og man kan dermed frit vælge, hvilken pakke der fungerer bedst til ens behov. Fordele og ulemper ved de forskellige løsninger kan findes på Bitdefenders egen hjemmeside, og man kan med fordel sammenholde disse med de funktioner, man får andetsteds. Ens for dem alle er dog, at de indestår for, at man generelt kan sænke skuldrene og have mere tillid til sin søgehistorik og fremadrettede søgen. Udviklet til at modstå nutidens hackere er de nemlig alle effektive udover det sædvanlige, hvilket man også vil blive bekræftet i, hvis man spørger forbrugerne selv. For her har Bitdefender nemlig modtaget den hæder og er blevet kåret 5 år i træk som værende den antivirus-service, som tilbyder det bedste match efter behov.

 

Sikrer dig mod misbrug af persondata

I en tid, hvor persondata og beskyttelse af disse er højt på den internationale agenda, kan man også læne sig tilbage, hvis man i forvejen har allieret sig med Bitdefenders sikkerhedsprogram. En af nøglefunktionerne i dette antivirusprogram er nemlig, at man beskyttes mod misbrug af persondata, da al din personlige data krypteres, før det sendes videre til større internationale medier såsom for eksempel Facebook eller Twitter. Denne service finder man ikke hos mange andre antivirusprogrammer, der primært søger at sikre dig mod misbrug og angreb fra hackere og andre cyberkriminelle, og som ikke anerkender de internationale sociale medier som værende potentielt farlige. Men ikke desto mindre giver det da en ekstra ro i maven, at man ved, at også data givet videre til disse medier kan beskyttes imod misbrug og videregivelse. Og i en tid, hvor overvågning af brugeradfærd og påvirkning af købsmønstre er en nøglefaktor i al online færden, er det rart at vide, at man så vidt muligt er beskyttet.

 

Evolutionærende: Remote management

Der, hvor Bitdefender også slår konkurrenterne med længder, er ved den unikke mulighed for remote management – fjernstyring. På den måde har man et værktøj i kampen mod tyveri af hardware, og man kan samtidig i højere grad også styre, hvilken søgeadfærd man vil tolerere på sine devises, også når det ikke er en selv, der surfer rundt. Denne funktion er specielt egnet i de situationer, hvor børn og unge tillades adgang til internettet, men hvor man i en eller anden grad gerne vil sikre, at de ikke eksponeres for noget, man ikke finder børnevenligt. På den måde skal man ikke længere være til stede for at blokere uønsket indhold, men man kan faktisk gøre det fra arbejde, hjemmet eller ferien, hvis den sikrede devise står et sted, hvor man ikke lige kan komme til. Kontrollen gives kun til dig, og du kan derfor være forsikret om, at det ikke er Bitdefender selv, der tager styringen – den skal du nemlig helt selv definere.

 

Vælg Bitdefender næste gang, du søger antivirusprogram

Har du ikke før prøvet kræfter med Bitdefender som antivirusprogram, er det bestemt et forsøg værd. På den måde får du den bedste sikkerhed, hvis du spørger såvel eksperter og forbrugere, og du kan helt selv sammensætte en pakkeløsning, der passer dig, din familie, din virksomhed eller computer. Undgå uheldige cyberangreb, og vælg i dag en løsning, der med garanti vil sikre dig mod de værste farer, der lurer rundt i krogene på det store vide internet, som vi alle dagligt bevæger os rundt på.