Det er bare lettere at handle på nettet. Du kan finde smukke og skønne ting fra hele verden og indrette dit hjem med lige de ting, du drømmer om. Men når du handler på nettet, er der også altid risiko i forbindelse med internetsikkerhed.

For at sikre dig, så du frit kan handle i hele verden, kan du gøre din computer mere sikker ved at beskytte den med antivirus, internetsikkerhed eller en fuld sikkerhedspakke fra BitDefender. Det smarte er, at du her betaler pr år og kan vælge, om du vil tilkoble en eller flere PCer til samme abonnement.

 

Shop sikkert med BitDefender

Når du vælger at beskytte din computer med BitDefender, er det første, du skal gøre, at finde ud af, hvilken grad af beskyttelse du har brug for:

 

  1. Antivirus: Hvis du ønsker at beskytte din computer mod virus. Den grundlæggende beskyttelse kan købes til enten 1 eller 3 computere.

 

  1. Internetsikkerhed: Hvis du bruger internettet til at downloade data og dermed har brug for mere beskyttelse i form af en to-vejs firewall.

 

  1. Fuld pakke: Hvis du ønsker den fulde pakke med både antivirus og internetsikkerhed skal du vælge den fulde pakke, der blandt andet sikre dig med filkryptering, online backup og tyverisikring.

 

Alle de tre pakker kan du vælge til en eller tre computere, så du kan dække alle PCere i hjemmet med det samme abonnement og sikre dig så godt som muligt mod de ting, der kan følge med at handle og interagere på internettet.

Når du sørger for at beskytte din computer, kan du sikkert handle og søge på nettet efter lige de ting, du mangler til hjemmet.

 

Online køb af pynt og detaljer til indretningen

Vi har dem allesammen derhjemme, og rigtig mange af os bruger dem hver eneste dag. Men det er sjældent, at vi har lagt stor omtanke i dem.

I dag er der dog en stigende tendens til, at indretning er mere end de store, dyre møbler. Der kommer i stigende grad mere fokus på de mindre detaljer, hvori hele forskellen kan ligge. Hvis du gerne vil omgive dig med smukke og eksklusive ting, så er det altid en god ide at købe de store ting i stilrent og tidløst design, så du kan udskifte og ændre ved at investere i de mindre ting og få et helt nyt udtryk i hjemmet, selv om sofaen og spisebordet er det samme.

For eksempel kan dine knagerækker også bruges som skulpturel udsmykning. Du kan finde de smukkeste og mest kunstneriske knagerækker, knopper og greb på internettet og gøre dem til en del af indretningen i stedet for kun at være en praktisk brugsgenstand.

I den moderne nordiske indretning handler det om at vælge de helt rigtige ting og ikke have for meget. De smukke skulpturelle brugsgenstande som knagerækker i træ og metal bliver lige netop en del af indretningen og kommer til at spille en stor rolle som en del af pynten og stilen i hjemmet.