Der findes mange former for digitale angreb som din computer dagligt kan blive udsat for når du surfer på nettet eller downloader filer fra internetsider. Her kan Bitdefender hjælpe dig med at identificere truslerne og finde frem til hvordan de skal fjernes. Bitdefender har mange forskellige udgaver af dens software som alle har specifikke egenskaber, der hjælper til et enkelt problem. Her i artiklen bliver der gennemgået nogle af disse elementer og hvorfor det er godt at benytte sig af den samlede pakke for at være helt sikker på nettet.

 

Beskytter mod virus og malware

Som navnet meget illustrativt angiver, så forsvare Bitdefender din computer mod udefrakommende angreb fra software. Her specielt mod virus, malware og spyware, som er de tre store ”fy’ ord” når det kommer til antisoftware-programmørerne. De tre er de mest udbredte former for ondartet software i verdenen, men Bitdefender er også programmeret til at spotte rootkits, orme, trojanske heste og phising angreb. Bitdefender er derfor et af de førende beskyttelses programmer i verdenen og en sikker investering til din computer hvis du vil være sikker på nettet for angreb.

 

Hjælper dig til at være skjult på nettet

Bitdefender sikre dig ikke blot beskyttelse fra ondsindet software der kunne prøve på inficere din computer. Mange af pakkerne inkluderer forhøjet sikkerhed når du handler og logger ind på nettet. Her mere specifik på eksempel eboks eller netbank hvor systemer kan gemmer og overvåge dine oplysninger som så kan ende med at blive videre givet til anden part uden at hverken du eller hjemmesiden du har logget ind på. Ved at installere Bitdefender kan du skjule dig adfærd på nettet, så dine brugernavne og passwords bliver krypteret og privatiseret. Udover at have den funktion figurere Bitdefender i baggrunden på din computer via en automatiseret aktivering så du ikke skal røre en finger mens din computer rutinemæssigt holdes scannet og sikret.

 

Få hjælp til at forstå hvad der går galt

Det kan hænde at din computer kan være truet af andre ting end en intern virus. Mange computer har på et eller andet tidspunkt tekniske problemer der kan resultere i at de spontant lukker ned eller ikke vil starte. Er dette problemet kan det fikset hos en dygtigt og kvalificeret it-partner, såsom CBC-it som yder service alt efter mærke og med en pris som passer til dit specifikke problem. Går du til en certificeret it-hjælper er du sikker på at få en brugbar computer hjem igen, i mange tilfælde føles enheden som helt ny.