Annonce: Hvis du har en PC, du er glad for, så er du – med garanti – også interesseret i, at passe bedst muligt på den. Det har du mulighed for at gøre på mange måder, men samtidig skal du også være opmærksom på, at der er mange aspekter af din PC, du skal være beskyttende overfor. Det er ikke kun dens kosmetiske stand, der skal være i fokus på dette punkt, da der også er mange andre punkter, der bør tildeles en del af din fokus, hvis du ønsker at passe bedst muligt på den.

Har du et ønske om, at levetiden på din PC skal være længst mulig og dens performance samtidig skal være på det højeste gennem størstedelen af dens levetid, så er det vigtigt, at du passer godt på den. Der er heldigvis mange ting, du kan gøre for at passe godt på din PC, uanset om du har valgt at investere i en større og mere robust 17 tommer PC fra Asus eller du derimod har valgt at investere i en mindre, men dog stadig robust 13 tommer MacBook Pro fra Apple.

 
1. Beskyt PC’en, når du er på farten

Hvis du har investeret i en bærbar PC, så er det med garanti fordi, du ønsker at have din PC med på farten. I en sådan forbindelse er det også vigtigt, at du sørger for at passe godt på din PC. Det betyder også, at du både skal investere i et passende sleeve til din PC, men du skal også have en god computertaske. Heldigvis forholder det sig således, at du kan finde rigtig mange fede computertasker til mænd og kvinder, så derfor kan du også finde den helt rette for dig.

Selvom dette i høj grad er noget, der handler om at beskytte den udseendemæssige del af din PC, så skal det også gøres klart, at et hårdt slag mod din PC kan afværges, hvis du har et godt sleeve og en god taske. Et hårdt slag kan ende med at ødelægge din skærm eller gøre skade på den hardware, du finder inde i din PC.

 
2. Beskyt din PC mod malware og virus

Der findes mange typer af malware og virus, der kan ende med at ødelægge din PC. Det skal dog gøres klart, at du oftest er mere udsat, hvis du har en Windows-baseret PC, da hovedparten af de skadelige vira og malware er blevet udviklet med henblik på netop dette operativsystem. I denne forbindelse skal det dog understreges, at du ikke er uden for farezonen blot fordi du har en bærbar PC, der er baseret på Linux, Mac OS X eller et tredje operativsystem.

Derfor er det også særdeles vigtigt, at du sørger for at finde et antivirusprogram, der kan installeres på din PC. Der findes mange forskellige løsninger, der kan tages i brug, hvilket både tæller gratis og betalte muligheder. Der bør dog ikke lægges skjul på, at du oftest vil være bedst beskyttet, hvis du vælger en antivirusprogram, der er betalt. Der findes dog få gratis programmer, der kan bruges, hvis du ikke udsætter din PC for særlig meget internetbrowsing.